7 GÜNLÜK PROGRAM DETAYLARI
1. Gün (19 Mayıs)
Akşam Oturumu - 17:30
Adım 1: Guru ji’nin İngilizce Mesajı ve Deniz Shakti tarafından yapılan çeviri
Zoom üzerinden online - (1.5 saat)
Adım 2: Guru Ji tarafından yönlendirmeli meditasyon, Deniz Shakti tarafından yapılan çeviri ile Zoom üzerinden online (45 dakika)
2. Gün sabah
Sabah Oturumu - 07:00
Adım 1: Aşramdan canlı Rudrabhisekham, saat 06:30’dan itibaren - online- zoom üzerinden
Guru Ji’nin canlı oturumu ve Deniz Shakti tarafından yapılan çeviri; Gangaji’nin özünün resimler, ilahiler, mesaj ve yönlendirmeli meditasyon ile detaylandırılması Zoom üzerinden (2 saatten fazla)
3. Gün sabah oturumu - 07:00
Gangajal ve kendinizle yönlendirmeli meditasyon, boşluklu ses kaydı ve Deniz Shakti tarafından çeviri, Zoom üzerinden canlı - 1 saat 30 dakika
Akşam Oturum- 17:30
Guru ji’nin canlı Zoom oturumu, çeviri dahil meditasyon ve anlayış - 2 saat
4. Gün:
Sabah Oturumu- 07:00
Aşramdan/Ganga kıyılarından Pankaj ji & Rahip ile canlı Yajna, Deniz Shakti tarafından çeviri - Zoom üzerinden canlı - 2 saat
Guru ji’nin canlı Zoom oturumu, meditasyon, ilahi ve anlayış içeren çeviri ile - aşramdan canlı - bugün guruvar - 2 saat 15 dakika
5. Gün:
Sabah Oturumu - 07:00 (45 dakika - 1 saat)
Adım 1: Guru stotram
Adım 2: Guru mantra
Adım 3: Dhyan
Adım 4: Aarti
Canlı Zoom oturumu - 2 saatten fazla
6. Gün (24 Mayıs)
Pankaj ji, Deniz Shiva tarafından yönetilen ve Deniz Shakti tarafından çevirisi yapılan Ganga Gyan ile ilgili talimatlara göre meditasyon
Guru Ji ile Canlı Zoom oturumu - 2,5 saat
7. Gün - 25 Mayıs
Adım 1: Maa Ganga’nın kıyısından,
yönlendirmeli Gangaji ilahisi, saflık, dua karması, Deniz Shakti tarafından yapılan çeviri ile Zoom üzerinden (30 dakika) – Canlı
Adım 2: Guru ji’nin boşluklu sesi, Deniz Shakti tarafından çeviri ve Gangeshwar Mahadev’den canlı görüntüler Zoom üzerinden Canlı (1 saat)
%20(1).png)

Excellent Maha Gurudeva Hame Sadhana karna tha Ab Ham Sadhna kar shate hai koti koti Pranam Maha Gurudeva 🙏🥊🙏🥊🙏🥊🥊🥊🥊🥊🥊🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🥊🥊🥊